6 Mayıs 2012 Pazar

Francesco Pasta


Kuzucuklar Uğur ile Buket'in okulundaki bir öğretmen hanımın çocuğu için yaptık bu pastayı. Kuzucuğun alerjisi olduğu için her yerden yiyecek yiyemiyor. Daha önceki doğumgünü pastasını da biz yapmıştık ve alerji sorunu yaşamamıştık. Bu yüzden annesi gönül rahatlığıyla korkmadan bu senede pastasını bizim yapmamızı rica etti. Bu senede geçen sene ki gibi gönül rahatlığıyla eğlenerek pastasını  yedi kuzucuk.
Nice sağlıklı mutlu yıllar.  




Arabalar 2 (Cars2) filminin karakterlerinden biri olan Francesco kuzucuğun en favorilerinden biriymiş. Tabi ki bu durumda pastanın teması Arabalar 2 filmi ve favori karakter Francesco oldu.










İkinci favorisi ise Oğluşumun ve bizim de çok sevdiğimiz Mater. Tabbi ki hemen pasta üzerinde yerini aldı.









Arabalar temasının olmazsa olmazı Şimşek Mc Quinsiz bir arabalar pastası yapılamazdı.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

çokkk başarılı...elinize sağlık ...çok beğendim

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Çok teşekkür ederim

betty dedi ki...

yine yaratıcılıkta sınır tanımamışsın figen abla,ellerine sağlık.(bu arada betül ben,selamlar sevgileer yaman'la benden:)

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Betülcüm çok teşekkür ediyorum ve Yaman'ın gelişini dört gözle bekliyorum.

Adsız dedi ki...

MERHABA, ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM. dAHA ÖNCE YAZIŞMIŞTIK BU KONUDA AMA BULAMADIM BİR TÜRLÜ. şEKER HAMURU VE DİĞER MALZEMELERİ NEREDEN ALABİLECEĞİMİ, BENİM DE DİKMENDE OTURDUĞUMU FİLAN KONUŞMUŞTUK. o ZAMANDAN BU YANA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU ANCAK GİDEBİLCEM BU MALZEMELERİ ALMAYA. TEKRAR YER İSTESEM KIZMAZSINIZ DİMİ BANA. Bİ DE SİTEDE TELEFON NUMARASI YAZMAMIŞSINIZ, YOKSA BEN Mİ GÖREMEDİM. ACİL BİR KURABİYE İHTİYACIMIZ DOĞMUŞTU, MAİL HIZI YETERLİ OLMAZ DİYE DÜŞÜNEREK İPTAL ETTİK.
BU ARADA ÇALIŞMALARINIZI HAYRANLIKLA İZLİYORUM, ELİNİZE SAĞLIK, GÖRÜŞMEK VE TANIŞMAK DİLEĞİYLE.
DERYA
bangininmutfagi.blogspot.com