25 Aralık 2011 Pazar

Sıla'nın yaşgünü - Nutella Pasta

Güzeller güzeli yeğenim Sıla bu sene doğum gününde Nutella temalı bir pasta yapmamızı istedi. Tabiki yaptık bu pastayı.İlk başta kavanozu yapalım etiketi bastırıp üzerine yapıştıralım dedik. Sonra bunun istediğimiz görselliği yaratmayacağına karar verip etiketin tamamını hiçbir kalıp kullanmadan elle yaptık. Her ne kadar Nutella etiketi bizi biraz yorsa da ortaya çıkan sonuç yorgunluğumuzu alıp götürdü. Hem yapmak hem de sunumu çok eğlenceliydi, gören herkes bayıldı.

Pastayı yaparken ki bizim eğlencemizi tahmin edersiniz ama sunumu çok farklıydı. Doğum günü partisi Çayyolu Bigchefs'de oldu pastanın masaya gelişi  sırasında hem Bigchefs çalışanlarının hemde müşterilerin tepkileri görülmeye değerdi, bu tepkilerden çok keyif aldık.

Nutella benim de vazgeçemediğim, koca kavanozu bir oturuşta yiyebileceğim harika bir yiyecek. Sevmeyen var mıdır acaba ?


Bu pastanın yanında Sıla'cığıma sürpriz olarak Cupcake'ler yaptık. Üzerlerine süsleme olarak Sıla'nın hayatında ki  vazgeçilmezleri yapmaya çalıştık. Umarım gelen misafirler ve sizlerde bizim kadar beğenmişsinizdir.

İyiki doğdun Sılam seni çok seviyorum.

9 yorum:

LeylaK dedi ki...

vayyyy bunlar muhteşem şeyler, harika...çok yeteneklisin. ellerine sağlık.

Leyla'nın Kahve Dükkanı

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Çok teşekkür ederim. En büyük yardımcım eşimle birlikte yapıyoruz.

elvire dedi ki...

Çooooooook güzel ! Eren (yanı evimizdeki Nutella uzmanı) pasta görünce "nasıl böyle bir pasta yapabıldı" diye merak etti. Tebrikler !

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Sağol Elvire. Kuzucuk Ankara'ya gelsin ona da yaparım hiç merak etmesin. Hepinizi öptüm.

Canan dedi ki...

Figen,

Nuray anlatmisti ben de goreyim istedim, gercekten harika olmus ellerinize saglik...

Keremin sirinleri de muhtesemmm
Sevgiler

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Sağol Canancım eğlenceli bir pasta oldu. İnsanların tepkileri daha da eğlenceliydi

Bitanesi Kurabiye dedi ki...

ya ben hayran kaldım hiç görmemiştim daha önce nutelle kutusu şeklinde eğitimi nerde aldığınızı bilmiyorumama gerçekten çok ama çok yeteneklisiniz tebrikler
bitanesikurabiye.blogspot.com

Bitanesi Kurabiye dedi ki...

tebrikler eğitimi nerde aldınız acaba gerçekten çok yeteneklisiniz tekrardan alkışla sizi tebrik ediyorum
bitanesikurabiye.blogspot.com

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Özel bir eğitim aldığımı söyleyemem sadece pasta ve kurabiye yapmayı seviyorum ve sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum Eşimle birlikte araştırmalar yapıyoruz kitaplar okuyoruz ve pastacılık sektörünü yakından takip ediyoruz.