19 Eylül 2011 Pazartesi

Murathan'ın Winnie li 1 Yaş Pastası

Rüzgar'ın diş kurabiyelerinden sonra Murathan'ın  1.  yaş pastasını da çok keyif alarak yaptık.

Pasta çikolatalı kek, sade pastacı kreması ve muz ile 1 şeklinde yapıldı. Sonra  "Winnie the Pooh" karakterleri ile süslendi çünki Murathan'ın en sevdiği çizgi film buymuş. Böylece annesiyle birlikte onu mutlu edeceğimizi düşündük. Çünki çocukları mutlu etmek bizide çok mutlu ediyor. 
Bizim kalite kontrol müdürümüz oğluşumdur. Her pasta yaptığımızda, özellikle çocuklara yaptığımızda, aynı malzemelerden küçük bir pasta da oğluşuma yapılır ve önce ona tattırılır. Oğluşumun onayı bizim için her zaman çok önemlidir. Bu pasta da onun  testinden geçti ve onay aldı.

8 yorum:

BETÜLCE dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor pasta.

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık, çok tatlı görünüyor. Çok ilginçtir, uzun süredir blogları takip ediyorum, sizin blogunuzu yeni keşfettim, bunun için üzüldüm. Ben de Ankara'da Dikmen'de yaşıyorum ve blog sahibiyim. Kızımın 1. yaş doğum günü pastasını kimin yapacağı konusunda çok tereddütte kalmıştım, keşke daha önceden sizi tanıma fırsatım olsaydı. Ama önümüzde 2. yaş doğum günü pastası var ve ben bunu kendim yapmak istiyorum. Kurs düzenliyormusunuz acaba. Benim de blogum var fakat benim cadıyla biraz zor oluyor blogla ilgilenmek. Ayrıca işyerimde de bir hayli yoğunum. Umarım tanışma fırsatımız olur, yaptığınız başarılı çalışmaların devamını diliyorum.
bangininmutfagi.blogspot.com

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Ne güzel ben de Dikmen'de oturuyorum mutlaka tanışmalıyız. Çalıştığım için düzenli olarak kurs veremiyorum ama yakın oturduğumuz için kızınızın doğumgününde beraber bir çalışma yapabiliriz. Sevgiyle kalın

Adsız dedi ki...

Eğer doğum gününde birlikte bir çalışma yapabilirsek gerçekten çok mutlu olurum. Tanışma fırsatı bulmaktan da onur duyarım. İlgilenerek, mesajıma yanıt verdiğiniz için de teşekkür ederim. kolaylıklar diliyorum.
derya
bangininmutfagi.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Keremin annesi, bişey daha sormak istiyorum, umarım mahsuru yoktur. Pasta ve kurabiyeler için malzeme temin edebileceğim, Dikmen-Kızılay civarında bir yer var mı? Yani Gimat'a filan gitme şansım olmuyor benim pek, o nedenle eğer onun dışında süsleme vb. için kullanılacak malzemeleri alabileceğim bir yeri bana söylerseniz çok sevinirim.
Derya
bangininmutfagi.blogspot.com

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Maalesef bırakın Dikmen'i Kızılay Ulus civarında bile yok yani benim bildiğim yok. Gimat Pastacılık Dünyası ve Paseksan en sık kullandığım yerler. Bazen internetten sipariş vermek daha kolay oluyor. İngiltere'deki bazı sitelerden alışveriş yapıyorum 12 günde kapıma geliyor. Tabi bunları iyi araştırmak gerekiyor.

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim keremin annesi. ben de bir araştırayım o halde dediğiniz yerleri. görüşmek dileğiyle.
derya
bangininmutfagi.blogspot.com