26 Nisan 2009 Pazar

Öğrenmenin Yaşı Yoktur

41 yaşındayım ve öğrenme isteğim hiç bitmiyor. İnternette yaptığım araştırmalar, izlediğim bloglar, evde kendi yaptığım pastalar, kurabiyeler ve şeker hamuru çalışmalarım bana yetmedi. Geçen hafta Big Chefs de kursa başladım. Hayatı boyunca hamur işi yapmamış kek yapmayı bile 40 yaşından sonra öğrenmiş biri olarak bu kurs benim için çok öğretici oldu. İki haftadır Harun usta sayesinde çok güzel poğaçalar kurabiyeler ve tartlar öğreniyoruz. Çok güzel bir ortamda çok güzel arkadaşlarla eğlenerek yeni şeyler öğreniyorum. İşin en güzel taraflarından biri de yaptığınız şeyleri orada tadabiliyor ve evdekilere de tatmaları için götürebiliyorsunuz. Kursa gitmek ve bilgi almak isteyenler için Big Chefs'in adres ve telefonlarnı veriyorum. Çukurambar Hayat Sebla Evleri 1425 Cadde No : 29/C Çankaya Tlf: (312) 220 22 01 Kurs 1 ay sürüyor haftada 2 gün.

8 yorum:

TATESAL dedi ki...

Eminim senin yaptıkların çok daha güzelolur,tekniğiyle öğreniyorsun çünkü çok güzel bir kurs...Keşke benimde imkanım olsa da gitsem.Çocukluğumdan beri mutfaktayım ama tekniğe çok önem veririm,gitmek lazım...Azminden dolayı kutluyorum canım seni...

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Teşekkür ederim Tatesal. Ayrıca gördüğüm kadarıyla senin kursa hiç ihtiyacın yok

Unknown dedi ki...

Öğrenmenin yaşı yokur kesinlikle katılıyorum. Bu tip kurslarda hem güzel şeyler öğreniyor hemde püf noktaları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Keyfini çıkarın. Sevgiler,

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım harika bir şey bu kurslar bencede çok güzel bende istediğim kriterlerde bir kurs bulursam gitmeyi düşünüyorum.öğrenmede sınır yok helede işi ehlinden öğreniyorsan :)
güzel bir hafta geçirmen dileğiyle sevgilerimi bırakıyorum

ideas4cakes dedi ki...

Ne güzel bende bu kursa katılmayı düşünüyorum ama vakit bulamıyorum. Artık burdan takip edicez yaptıklarınızı.

Adsız dedi ki...

siz işi iyice profesyonelliğe döktünüz. başarılar dilerim.

TATESAL dedi ki...

Bana uğrarmısın,mimledim seni!!!

Butikpartim dedi ki...

Ne kadar güzel sürekli bişey öğrenme isteği,kendini geliştirmek.Bu bende de var,yapmak istediğim o kadar çok şey var ki.Zaman problemim olmasa aklımda pasta yapımı kursu da dahil olmak üzere bir sürü eğitim var.Umarım gerçekleştirebilirim ilerleyen zamanlarda.Seni de kutluyorum birşeyler üretmeye çalıştığın için.Sevgiler..