30 Mart 2009 Pazartesi

Sünger Bob Pastası

Cuma gecesi uykusuz kaldık ama değdi doğrusu. Kuzucuklarım Buket ve Uğur'un doğumgünü pastasını kızkardeşim eşim ve ben yaptık. Kuzucuklar internetten beğendiler pastalarını bize de yapmak düştü. Bu hafta sonu Uğur arkadaşlarıyla kutlama yapacak istediği pasta bateri çalan adam. İnşallah onu da yaparız. Kuzucukların doğumgünleri sayesinde biz de pasta konusunda pratik yapmış oluyoruz . Daha öğreneceğimiz çoooook şey var :)
Temayı belirlerken yardım aldığımız site pastayapiyorum.blogspot.com kendilerine teşekkür ediyorum.

5 yorum:

Kelebek Butik dedi ki...

harika olmuş! özellikle deniz anasına ve mercanlara bayıldım :) kompozisyon çok hoş olmuş. hergün daha da iyiye gidiyorsunuz, yakında Ankara'nın bir numarası olursunuz ;)tebrikler!

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş gerçekten.Kuzuları bende tebrik ederim. Bateri çalan adamlı pastayı da bekliyoruz.

pasta evim dedi ki...

Keremin güzel annesi bunlar nekadar güzel şeyler böyle. pastalar ayrı güzel , kurabiyeler ayrı güzel.İstanbul'dan Eminönün'den istediğin birşey olursa ben sana kargoyla ulaştırabilirim bence hiç mahsuru yok.Ellerin dert görmesin.

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım herşey çok güzel.ellerine emeğine sağlık.sevgilerimle nilgün

kereminkurabiyeleri dedi ki...

Herkese çok teşekkür ediyorum. Blog açmadan önce hepinizin bloglarını takip ediyordum zaten ve sizlere çok özeniyordum. Eğlenceli bir dünya ama hem çalışıp hem pasta kurabiye yapmak çok zor.